Hadi, Luci! Anne Neumann elli kızı, “kan olmuştu”, kovaladı.

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Turin 2006'dan 30 kilometrelik Olimpiyat şampiyonu, kızını geçen yıl yarış ayak izinde ilk kez almayı planladı, ancak o zaman Jizerská 50 çözülmeyi iptal etti ve böylece aile ikilisi sadece başlangıçta prömiyeri yapıldı Şimdi.

Neumannová, kışın başından beri sosyal ağlarda daha yaşlı ve genç hayranları bildirdi, ortak gezilerde çekildi ve komik yorumlar paylaştı. “38 dakika boyunca kan oldum, ama Olimpiyat Emeklilik kazananının topuklarına gidiyorum!” “İyi gidiyorsun,” diye övdü annesi.

Yarıştan hemen önce Lucie hayranlarına, spor giyim varyantlarından hangisinin Bedřichov'u seçmesi gerektiğini sordu. “Bery bir tulum, sizi her iki atı da süreceğim ve yarış pistinde sıcak değilsin,” dedi Turin'den.

İlk metrodan pistte savaşırken, annem neşeyle çekti ve serin bir yolculuk yaptı. Hayatımda tekrar Cross -Country kayak yapmaya karar verirsem, sadece bunun için gerçekten antrenman yapacağım! Hayatımda ikinci kez durduğumu hissettim. Şimdi bile her şey beni incitiyor.

@jiz50 @swixcz

#Zavod #Bezky #Mama #reels #sport #motivation #beh

11 Şubat 2025, 14:41, Post Arşivlendi: 12 Şubat 2025, 9:46

Yarış daha sonra başlatıldı ve kızı pistte ateşlemek ve teşvik etmek için zamanı vardı. “Lucka çok sırıttı. Bitirmeye sadece iki kilometre. Hadi, gel Luci!

“Neredeyse üç kez düştüm, söyleyemem, paten yapamıyorum,” dedi bitkin, ama kolaylıkla Neumann Younger ve annesi ekledi: “Her zaman kayakta lanetlendiğinde tamamen çocukluğuna döndüm . “

Yarışta, annesi ve kızı Neumann'ın ikilisi ilk kez oldu, ancak Lucie ilk yıllardan itibaren kariyerinde annesine eşlik etti. En unutulmaz an, Turin altın yarışının bitişinde üç yıllık olarak koştuğu andır.

İkonik sahne: Kateřina Neumannová, küçük kızıyla birlikte Turin'deki oyunlarda kazandı.