Jablonec – Pardubice 3:0, ev sahibi takım aradan sonra kararını verdi ve kesin kurtuluşa ulaştı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Pardubice kesinlikle iki maçtan 100 puan kurtaracak ve Pazar günü bana yetişebilecek tek kişi olan Karvina ile kendi sahasında oynayacaklar.

Nordoei ligde üst üste yenilgi yüzü görmedi ve üst yapıdaki ikinci maçın ardından mini tablonun zirvesine 11. sıraya yükseldi. İki yerel zaferin ardından Pardubite bu sefer başarısız oldu ve güvenliğinden emin değil. 13. sırada, en üst sıradaki Karvina'ya karşı beş puanlık bir farkları var, beşinci iç saha düellosunda kesin bir darbeye, hatta beraberliğe ihtiyaçları var.

Domuz eti konusunda hayal kırıklığına uğradım. Aptal ilk yarı dengeliydi. Oyundan çıktılar, biz de o stoperlerle oynadık. Başlangıçta işimize yaradı. Vpn'e düştüğümüz zamanın yarısını ayırmadık. Ucuz goller yedik ve 0:3 mağlup olduk. Pardubice antrenörü Radoslav Kov, kendimize yalan söylememize gerek yok, hayatta kalamadık dedi.

Kurtarmanın suyu domuzdu, o anda her iki anci de karanlığa gömüldü. İlk olarak, Jablonec'ten Kratochvl'ın yüksek pivotunun Pardubice savunması tarafından Hollho'ya pas vermesine izin verildi, zayıf kafa vuruşu kalenin tam ortasına doğruydu.

Öte yandan Kissiedou golü attı ve Fendrich golü önünde atarken, yetişen Dank sadece yakın mesafeden gol attı. İkinci belirsiz adımdan sonra bile Jabloneck golcünün bir babası vardı. Kissiedou kaleye gitti ve Fendrich'i yendi, ancak Kratochvl kafa vuruşuyla kaleye gitti.

İlk yarıdan altı dakika sonra Dank, ceza sahası içinde yakın mesafeden Martinc'in eline vurdu ve Veteka misafir takım adına penaltı golünü attı. Video kararını koyunlarla tartıştıktan sonra monitöre baktım ve daha sonra ilk kararımı iptal ettim. Daha sonra Pardubice, Polidar'ın kafa vuruşunu üst kornere çeken Kinsk'in kalesini kırdı.

Sonunda elmalı turta fırına yetti. 64. dakikada Anturivili ortasını yaptı, pozisyona Alga kafa attı ve Polidar küçük direğin kenarından topla buluştu. Ligde ikinci golü attı.

Severoei at sırtındaydı ve gol atıyordu. 78. dakikada Stdajc Nprstek çizgiden kaçarak kaptan Kratochvl'a gol attı. Patrk mücadeleyi dramatize edebilirdi ama Fendrich harika bir hamleyle takımını bozdu.

Son sözü 87. dakikada Nprstek söyledi. Lig kariyerindeki gl türünü kaydetti. Jablonec, evindeki son maçta Pardubice'yi yendi.

İlk yarının tamamı iyi değildi. Kombinasyon bizi sanki uykumuz varmış gibi aldı. Sonra biraz konuştuk, kaleci bize yardımcı oldu. Gl bizi sakinleştirdi ve bir ilişkiye ulaştık. Fendrich'in golün ardından spor salonuna koşup göz temasını değiştirmesi gerçekten ilginç bir nadirlikti. Bunun benim başıma geldiğini bile bilmiyordum. Jablonec antrenörü Radoslav Ltal, doğru zamanda ilk ben gittim dedi.

Kurtuluş elbette büyük bir mesele, ancak tam olarak sahip olduğumuz şeyin sadece küçük bir kısmı. Hedeflerimize ulaşamadık ve durum iyi değildi. Sezon başlangıcını, beraberliği, deplasmandaki kurtarışları ve ardından evdeki kurtarışları etkiledi. Sonra zrann içti, salıncak gibiydi. Bu sezonu unutmamız lazım. Dörtlülerimizi güçlendirip gelecek yıla hazırlanmak isteyeceğiz.